vrijdag 23 augustus 2013

Lange dagVandaag om half acht de shuttle naar Schiphol genomen, we konden snel onze koffers afgeven. En we kregen de nooduitgang voor beide vluchten, dat is wel fijn voor Patrick. Bij de douane duurde het lang omdat ze echt alles controleerde. We hebben wat gegeten en uiteindelijk konden we boarden om iets voor elf dus vertrokken te laat. Maar wij hadden toch tijd voor onze overstap in M√ľnchen. De vlucht naar Vancouver vertrok op tijd en het eten was heel goed bij Lufthansa. De vlucht naar Vancouver zou 10 uur duren, maar vond het niet te lang duren.

We waren zo door de douane van Canada heen en onze koffers waren er ook snel. Naar buiten gelopen en de hotelshuttle was er ook snel. Hotel ziet er leuk uit ligt aan een snelweg, maar er zijn 3 restaurants en in een ervan werken wel heel leuke dames volgens mijn man. Hoge hakken, korte jurkjes en lange benen, ze weten daar wel hoe ze mannen moeten lokken om daar te gaan eten.

Maar wij waren moe zijn daarom maar naar de kamer gegaan zodat we morgen fit zijn om met de hop on hop off bus de stad te gaan verkennen.

7 opmerkingen:

 1. Fijn dat jullie goed zijn aangekomen! Nu kan de vakantie echt beginnen, veeeeeeel plezier!

  Mooi hotel hebben jullie!

  Groetjes,
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De reis ging relaxed zeg, mooie hotelkamer. Veel plezier, ik ben heel benieuwd want Vancouver staat nog op mijn lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reis achter de rug, nu kan de vakantie beginnen! Ben heel benieuwd, dus veel plezier, lezen wij gezellig mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie zijn er!! Veel plezier in Vancouver, een van mijn favoriete steden! Zo jaloers...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo goede reis gehad.
  Nu lekker genieten.
  Wij lezen mee!!
  Gr de moolenschotjes

  BeantwoordenVerwijderen