donderdag 22 augustus 2013

Klaar voor vertrek.

Vandaag is het dan zover de laatste dingen regelen en dan vanmiddag op weg naar Amsterdam. Na het ontbijt zijn we naar de ouders van Patrick geweest om afscheid te nemen. Daarna zijn we naar de buurvrouw geweest om alles af te spreken voor de verzorging van de poes. De rest van de koffer gepakt en om half 3 moest ik bij de schoonheidsspecialiste zijn. Ik wilde me bruin laten spuiten, ik heb last van oedeem maar dat is nu goed onder controle zodat ik mijn jurkjes aan kan. Maar omdat het vorige jaren nogal fout was met mijn oedeem ben ik niet onder de zonnehemel geweest. Maar nu wilde ik toch een licht kleurtje, nu ik dit zit te schrijven wordt ik met de minuut bruiner.
Afscheid genomen van de kat en dan voel ik me toch iedere keer weer schuldig dat ik haar alleen laat. Koffer in de auto gezet en op naar Amsterdam naar het Mercure Airport hotel gewonnen op vakantieveiling.

Kamer ziet er goed uit en we hebben de privelege kamer met gratis drank. In het restaurant wezen eten en smaakte prima het toetje was ook lekker maar niet goed voor mijn Weight Watchers programma, maar het is vakantie.Straks lekker slapen en dan om acht uren naar schiphol voor onze vlucht van elf uur.

5 opmerkingen:

 1. Dat is een ontspannen begin van jullie vakantie een overnachting vlak bij Schiphol! Herkenbaar wat je schrijft over de kat, ik voelde mezelf ook schuldig. Ben erg benieuwd naar je bruine kleurtje ;)

  Goede reis vandaag en veel plezier in Vencouver. Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen.

  Groetjes,
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede vlucht en heel veel plezier

  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He lekker zeg zo'n slow start. En ja ik heb ook altijd een schuldgevoel als ik de katten alleen laat voor de vakantie hoor.

  BeantwoordenVerwijderen