dinsdag 13 augustus 2013

De laatste voorbereidingen

Nog anderhalve week en dan kan de pret beginnen. Bijna alles is geregeld, vandaag de buurvrouw gevraagd of ze op onze tijger wil passen. En van de week nog even gratis overnachtingen regelen voor Las Vegas en wat andere rewards.
Reispapieren voor de Disneycruise zijn ook aan gekomen. Ben nog bezig met de kadootjes voor de FE groep. Deze hoeven alleen nog maar ingepakt worden en dan ben ik er klaar mee. Hopelijk werkt het weer mee in Alaska, deze week is het er mooi volgende week wat minder. Maar als ik dan kijk bij de 14 daagse voorspelling wordt het weer beter. En als het niet zo mooi wordt dan halen we ons hart wel op in Las Vegas.

Maar eerst gaan we eind van deze week de Costa NeoRomantica bekijken, dit schip is van 1993 maar is dit jaar helemaal vernieuwd.

5 opmerkingen:

 1. Veel plezier met de laatste voorbereidingen. We gaan lekker meelezen. Zijn twee jaar geleden ook in Las Vegas geweest en het is daar super...

  Hebben toen ook een reisverslag bijgehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig vooruitzicht! Ik wens jullie alvast een hele goede reis en heeeeeel veeeeel plezier en ga jullie uiteraard volgen!

  Vaart Leasa deze cruise ook?

  Groetjes,
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nee, Leasa zit op de Fantasy. En wij gaan met de Wonder. We houden jullie op de hoogte van onze avonturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede reis morgen en nogmaals heel veel plezier!

  Groetjes,
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen