donderdag 27 februari 2014

Zeedag

 

We waren wat later op maar nog wel op tijd voor het ontbijt in Windjammer dit kan tot elf uur. We namen een geklopt ei met toast. Patrick neemt er twee yoghurtjes erbij en ik kaneel broodjes. Er zijn nu wel wat andere dingen dan normaal dit natuurlijk voor de Spaanse mensen maar ook de standaard dingen. Na het ontbijt liepen we naar het centrum daar kan je vanuit bijna ieder dek op uit kijken. Hier speelt in de late namiddag en avond vaak een live band dit is bij de R-bar. Op de andere dekken zit ook van alles, zoals Ben & Jerry, RC online, excursiedesk enz. In het centrum gingen ze oefenen voor een show tijdens de kennismaking met Liz de kapitein.

IMG_4897

IMG_4956

Om kwart over 12 was het tijd voor de Belly Flop Comepetition, sommige kunnen zich misschien herinneren dat Patrick een keer mee gedaan heeft. Deze keer waren het allemaal spaans talige, maar ik moet zeggen ze waren heel erg fanatiek. Patrick is gaan zwemmen en ik heb zitten bloggen. Daarna hebben we nog wat gegeten en wat in de zon gelegen.

IMG_4959

IMG_4963

IMG_4976

Om half negen gingen we eten bij Chop’s Grill, het was ook Formalnight dus wij weer netjes in onze kleding. Maar er waren niet zoveel mensen die zich hadden opgetut. We gingen even in het centrum kijken naar Liz en de dames in de kroonluchters. We waren wat later bij Chop’s Grill we kregen een geinig mannetje als onze ober. We hebben hem geleerd hoe je Heineken uitspreekt en niet als Geineken zoals Amerikanen dat doen. Het was echt gezellig en het eten was echt super, je kunt aan boord een pakket kopen voor drie keer eten in een van de specialiste restaurants. Dit hadden wij niet gedaan maar na deze avond hebben we besloten om het wel te doen, normaal betaal je voor 3 keer uit eten 75 dollar en nu maar 50 dollar. En wij vonden het allebei zeker waard, heb echt een perfecte ossenhaas op 100 keer beter als die in Panama. Het toetje was ook super, naast ons zaten Amerikanen en wij staan er altijd van te kijken dat hun zo makkelijk met elkaar beginnen te praten. Daar zijn wij toch heel anders in, maar toen hun begonnen met praten hebben wel een hele tijd gezellig met hun zitten kletsen.

IMG_4993

Na het eten zijn we nog bij Schooner bar drinken wezen halen en toen naar bed gegaan. 

1 opmerking:

  1. Fijn dat er op zo'n zeedag ook genoeg te doen is, je hoeft je echt niet te vervelen! Dat eten klinkt heerlijk en groot gelijk dat jullie toch zo'n pas gekocht hebben.

    BeantwoordenVerwijderen