vrijdag 30 december 2016

Muscat

We hadden in Muscat niet echt wat gepland alleen dat we misschien de Hop On Hop Off bus zouden nemen. We bleven twee dagen in Muscat liggen dus tijd genoeg. We sliepen uit tot half 10 het is tenslotte vakantie. We gingen ontbijten en daarna gingen we met het gratis busje naar het begin van de haven. Waar je verwelkomt werd door taxichauffeurs die een tour willen doen met je. Wij liepen naar het centrum en gingen in de souk  wat shoppen op zoek naar een cadeautje voor de white elefant exchange.
DSC07272
DSC07274
DSC07275
DSC07276
DSC07278
DSC07279
DSC07283
DSC07285
DSC07286
DSC07289
DSC07293
We liepen via een andere route naar het schip terug, onderweg besloten we wat te eten bij KFC en dan de Big Red Bus te nemen. Na het eten liepen we richting de verkoper van de Big Red Bus en die deden zo moeilijk dat wij besloten terug te gaan naar het schip. En daar voor morgen de bus te boeken.


Op het schip vonden we uiteindelijk een meisje van de Bus en zeiden dat wij een combiticket wilden met Abu Dhabi. Dat kon maar dan moesten wij morgenvroeg bij haar komen op dek 2.


Patrick ging wat zwemmen en ik ging naar het line-dansen kijken. We besloten ook weer een cruise te boeken ik zat bij de next cruise balie komt Patrick er ook bij. Mat een offerte op zak hebben we samen even gediscuteerd over de prijs. Ik vond het veel te duur en zijn daarom een andere offerte wezen opvragen. We hadden interesse in een bepaald schip in China maar werd ons echt afgeraden, later zei Angelle ook dat we dat echt niet moeten doen. We besloten om een cruise te boeken op de Harmony of the Seas het nieuwste en grootste schip van de wereld. Maar toen ging het mis onze credit card werkte niet, we belde naar Nederland en hij was geblokkeerd. Dit kwam door verdachte transacties ze konden hem een half uur deblokkeren. En als we van het schip af gingen nog een keertje. 
DSC07137
DSC07143
DSC07144
DSC07146
DSC07294
DSC07295
DSC07297
We gingen weer vroeg eten omdat we vanaf kwart voor 9 shows wilde zien. We kregen weer de servers van de eerste avond en dat voelde goed, je hoef dan niks meer te zeggen ze weten wat je wil drinken enz.


We zagen na het eten nog een stukje van de show in het centrum en daarna liepen we naar het Masquerade Theater. Waar de spelshow Love & Marrige game show gespeeld zou worden. Patrick wilde wel meedoen maar ik hou niet zo van in de belangstelling staan. Er zitten dan 4 stellen op het podium die 3 vragen over elkaar moeten beantwoorden. De helft van de vragen zou ik geen antwoord op hebben omdat wij dat niet kennen. Want stel dat wij waren gaan staan had Angelle ons echt wel gekozen.


Na de show was het weer tijd voor een snack en een drankje halen bij de Schoonerbar, daar hoefde we ons kaart niet meer te laten zien. Hij wist wat we moesten hebben. Om twaalf uur was het dan zover het was ons 12/5 jarig huwelijksdag. We hadden nog wat kleine cadeautjes gekocht voor elkaar.
DSC07310
DSC07315

1 opmerking:

  1. Leuke foto's en leuke cadeautjes! Ook nogmaals van harte met jullie 12.5 jarig huwelijk! ❤️

    BeantwoordenVerwijderen