zaterdag 31 december 2016

Kerstdag in Dubai en kerstiner op het schip

We gingen na het ontbijt de stad in met een gratis busje naar een Mall. Alleen veranderde de plannen toen we buiten stonden. Er stond wat personeel van het schip te wachten en die wilde liever naar Dubai Mall in plaats van een kleine Mall. Dus hen besloten de taxi te nemen, maar vanaf de luchthaven en cruiseternimal betaal je meer dan buiten deze gebieden. Wij vroegen of we met hun mee mochten zodat we de kosten konden delen en dat was goed.


We liepen wat rond in de Mall en gingen bij Coldstone een ijsje eten. Verder liepen we langs de standaard attracties en gingen buiten naar de waterfonteinen show kijken. Hierna wilde we terug naar het schip om te gaan eten. We liepen naar de taxistand maar daar stond een hele rij, we liepen naar buiten en hielden een taxi aan die ons bracht naar het schip.
DSC07600
DSC07601
DSC07602
DSC07605
DSC07611
DSC07618
DSC07619
DSC07622
DSC07624
DSC07625
DSC07626
We gingen de koffer pakken en zeten deze buiten want morgen moeten van het schip af. We liepen wat rond en besloten te gaan eten we vroegen of we Paulo en Vlado konden hebben. De dame die bij de ingang stond van het restaurant was een van de personeelsleden waar wij de taxi mee gedeeld hadden. Het personeel zong nog een liedje voor de gasten en daarna namen wij afscheid van Paulo en Vlado.


We liepen wat rond maar er was niet echt veel te doen, komt ook omdat er natuurlijk ook veel mensen in Dubai bleven. Angelle zagen we ook nergens meer. We probeerde ons rekening te betalen, nadat we Nederland hadden gebeld maar die konden niks doen omdat het kerst was. Dan maar duur geld pinnen op het schip.


We gingen nog naar het karaoke kijken het niveau was echt heel goed. Het was weer tijd om te snacken en naar bed te gaan.

1 opmerking: