donderdag 29 december 2016

Begin van de cruise.

We hebben heerlijk geslapen en werden wakker met uitzicht op Dubai. We hadden koekjes gekocht als ontbijt omdat als we op het schip aankomen we meteen kunnen gaan eten. We checkte uit en pakte een taxi naar het schip, in Dubai kost de taxi niet veel.
DSC07113
DSC07114
Vanuit ons hotel konden we wel een TUI schip zien liggen maar ons schip lag achter een gebouw verborgen. De taxirit duurde niet zo lang want we lagen dicht bij de haven.  We gingen ons inchecken maar eerst even een gezondheidsverklaring invullen en dan mag je naar de incheck. Dit was snel gebeurd en we liepen naar het schip kregen nog 20% korting op een etentje bij Chop’s Grill. Hier wilde we toch ons 12/5 jarige huwelijksdag gaan vieren dus maar meteen gaan boeken. De kamers zouden om 13.00 uur klaar zijn dus eerst richting de Windjammer voor de lunch.
DSC07121
DSC07125
DSC07130
Na de lunch liepen we wat rond en maakte wat foto’s en even later was het zover dat de kamers gereed waren. Konden we onze kleine koffer in de kamer dumpen is wel handiger als je rond wilt lopen. We zijn lekker over het dek gaan wandelen het weer was super.


Om vijf uur was er weer de standaard safteydrill na de drill hebben we staan te kijken waarom we nog niet weg gingen. Ondertussen was de sail a way party deze viel tegen waren niet veel mensen. We zagen wel voor het eerst Angelle een Nederlandse activiteiten Manager die we kennen van een eerdere cruise.
DSC07152
DSC07154
DSC07155
DSC07159
DSC07167
Om kwart voor zeven gingen we naar de show deze was wel leuk. Na de show gingen we eten en kregen een tafel bij het raam en onze servers waren Paulo en Vlado. Deden goed hun best maar ze deden gelukkig niet aan verplichten praatjes. Na het eten liepen we wat rond in het centrum, Casino en shops. En het was tijd om te gaan slapen na nog een drankje gehaald te hebben bij de Schoonerbar.


Op de kamer kreeg ik alvast een cadeautje voor ons 12/5 jarige huwelijksdag. We hebben wel lol gehad samen omdat Patrick er nogal dubbele aanwijzingen erbij gaf. Uiteindelijk waren het ballonen en slingers. We hebben de kamer versierd en zijn gaan slapen.
DSC07186
DSC07189
DSC07191

1 opmerking: