donderdag 31 januari 2013

Santa Cruz, Tenerife

Om negen uur legde we aan in de haven van Santa Cruz, we zijn opgestaan en zijn gaan ontbijten.darna weer van het schip gegaan en was een 15 minuten lopen voordat je bij het eind van de haven was.  Er was wel een shuttle maar dat ging niet zo vlot.

Weer zijn we op de bus gestapt en deze keer zijn we regelmatig uitgestapt,  je kan wel zien dat het in Spanje slecht gaat. Heel veel winkels dicht en restaurants. We hebben nog lekker gelunchd in het centrum en geshopt en daarna zijn we terug gegaan naar het schip, nu zijn we wel op de bus gestapt. Op het schip is Patrick gaan zwemmen en ik de blog gemaakt, en weer kwamen er mensen te laat. Ik snap dat niet je moet om half 7 aan boord zijn en hun kwamen na 7 uur.

Om half 8 begon de show on broadway, ik vond deze heel gaaf. Na de show wilde gaan eten en weer kregen we een pieper voor als er een tafel vrij was, je krijgt dan ook een bonnetje voor een gratis drankje. Bij de balie stond Maria dat was onze serveerster van de 2 de zeedag, zijn begroeten ons al toen wij van de trap af kwamen. En noemde Patrick de moutian Dew man, daar moeten we ook veel moeite voor doen om die te krijgen. Maar als het goed is is ervan af morgen een bar die alles heeft wat er aan boord is aan Mountain Dew. Eten was weer lekker, dat moet ik zeggen het beste wat we ooit hebben gehad op een cruiseschip. Alleen jammer dat ze steeds een basismenu hebben met wat aanvullingen voor die dag.

Na het eten nog even in het casino geweest en vervolgens naar de kamer en even dit schrijven.
Vandaag was het 28 graden,  beetje warm maar klaag niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten