donderdag 31 januari 2013

Maderia

Gelukkig een goede nacht gehad, zodat ik kon gaan genieten van Maderia.  Eerst weer ontbijten bij het buffet niet teveel genomen. Na het ontbijt zijn we van het schip gegaan, hebben weer een hop on hop off bus genomen. Natuurlijk weer de belangrijkste dingen gezien bijna bij het eind van de route zijn we uitgestapt en de rest naar het centrum gelopen. Onderweg wat foto's genomen van het schip, in het centrum wat vingerhoedjes gekocht. En gevraagd waar de mac donalds zat, zodat ik het reisverslag kon versturen. Bijna het hele personeel van het schip zat er ook, gratis wifi natuurlijk en het lekkere eten.

We zijn nog een stuk doorgelopen na de kabelbaan en foto's gemaakt en daarna langzaam naar het schip gelopen. Het is nog best een eindje lopen naar het schip.

Eenmaal op het schip drinken gehaald en een stukje cake want we zouden eerst naar de show gaan en dan pas eten. De show begon om half 8 was een illusionist Cripton & Renata was leuk maar je moet er niet teveel bij nadenken.

Maar om 5 uur vaarde we de haven uit en in een keer vielen de motors stil, wij buiten gaan kijken wat er was. Lag er een pilot bootje naast het schip moesten er nog 2 mannen aan boord die veel te laat waren. Zag er eng uit, maar het is hun eigen schuld.
We zijn gaan eten en hadden de zelfde serveerde als de tweede dag, hij herkende ons ook en wist ook wat we dronken. Na het eten zijn we gaan slapen was een lange dag met een mooie temperatuur van rond de 23 graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten