woensdag 14 september 2016

Zeedag 2 of 4


Vandaag hadden we ontbijt met Mickey and friends om negen uur in Animator Palate. Wij zaten aan tafel met twee Amerikanen die niet veel zegde, alleen pa zei tegen iedereen dat zijn dochter jarig was. Mickey, Minnie, Pluto en Goofy kwamen langs de tafels en ze namen dan foto’s met ons. Zagen Sonja en Jan ook nog zitten aan een andere tafel.


Toen wij klaar waren zagen we Vinnie en Norma en we moesten erbij komen zitten. De serveerders wilde ons weer eten geven, even uitgelegd dat we al hadden ontbeten. Toen het eten kwam zijn wij gegaan, Norma was weer een beetje ongeduldig maar iedereen op zijn buurt.
DSC06121
DSC06125
DSC06130
Na het ontbijt gingen naar de Wonder Hunt hebben niet meegedaan alleen zitten kijken hoe andere antwoorden moesten gaan zoeken op verschillende locaties op het schip. Ik besloot op dek 9 mijn verslag te gaan schrijven en kwam Jan en Sonja tegen. We hebben een hele tijd gezellig zitten kletsen met elkaar. Het was twaalf uur en Sonja en Jan gingen eten wij besloten uiteindelijk ook wat te gaan eten.


Om kwart over 1 was het op deck 9 ijssculpturen maken toch knap hoe snel hun dat kunnen en mooi. Na het icecarving zijn we 3D Chip & Dale poppetjes gaan maken was wel grappig maar best veel werk. Hebben bij de jeugd afdeling lijm gehaald om ze af te maken.
DSC06131
DSC06133
DSC06134
DSC06139
Voor de rest hebben we weer wat rondgelopen en zijn we met figuren op de foto gegaan. We hebben ook nog gezwommen omdat we niet naar de show gingen omdat dit de Legend of the Beatles was en daar houden wij beide niet van.


Om kwart over 8 was het weer tijd om te eten, lijkt wel of we niks anders doen maar dat is toch wel zo. We relaxen ook tussen het eten door. Na het eten gingen we naar Heath Hyche was weer grappig ook al doet hij niet veel. Hierna was Wonderhunt dat was ook weer grappig om naar te kijken en
daarna zijn we drinken gaan halen en naar bed gegaan.
.DSC06145DSC06146
DSC06147
DSC06148
DSC06149
DSC06151
DSC06152

2 opmerkingen:

  1. Leuke verslagen tot nu toe! Het was erg grappig om op dezelfde cruise geweest te zitten he? Ook leuk om jouw belevenissen te lezen! Ik ga snel verder lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, en toch zo verschillend op sommige dagen

    BeantwoordenVerwijderen