zondag 11 september 2016

Puerto Vallarta

Hier hadden we via internet een excursie geboekt, zwemmen met wilde dolfijnen in de zee. Dit zouden wij samen gaan doen met een Engels stel en dat was verder ook geen probleem. Maar de commutatie met de man die de excursie deed was wel een probleem, was best spannend of het goed ging komen.


Na het ontbijt hadden we afgesproken dat we om 10 uur bij de Guest Service zouden staan. We konden meteen van boord en zochten een gele taxi om naar het restaurant te gaan waar ze op ons zouden wachten. Voor 10 dollar werden we netjes afgezet en stond Maru netje te wachten. We konden meteen aan boord op zoek naar dolfijnen er wel gezegd dat de dolfijnen bepalen wat er gebeurd.
DSC06022
DSC06024
DSC06031
DSC06038
DSC06039
DSC06043
We zagen heel snel dolfijnen en de twee heren mochten het water in maar de dolfijnen zwommen weg. We zagen veel dolfijnen ook hele kleintjes en later weer een groep toen probeerde de dames het maar weer gingen ze weg. Uiteindelijk bleef er een bij de Engelse dame in de buurt, maar die ging later ook weg. Was jammer dat ze er niet zoveel zin in hadden, maar ze bleven wel dicht bij ons bootje zwemmen. Dus toch een top ervaring om ze zo dichtbij te zien in het wild.


We gingen met z’n vieren terug naar het schip en stopte bij de Wallmart om even te kijken naar lipbalsem. We liepen naar het schip en toen ging Patrick’s slippers stuk dus wij weer terug en voor 1,80 nieuwe gekocht. We besloten naar het winkelcentrum te lopen en hebben daar even met de moeder van Patrick gebeld en ik kort op internet geweest. Als ik had geweten dat het gratis was had ik mijn laptop mee genomen, had ik de verslagen kunnen plaatsen. We namen nog een ijsje bij de Mac vond deze lekkerder als thuis.
DSC06048
DSC06050
DSC06051
DSC06052
We liepen in de hitte terug naar het schip en we pakte een kleine snack. En ben gaan sporten en daar heerlijk gedoucht. Om kwart over 6 naar de show van Heath  Hyche gegaan, was grappig eigenlijk doet hij niks maar het is gewoon leuk. Op het laatst moesten er drie kinderen in de gang gaan staan en deze moesten hem met iets slaan. Helaas zat ik recht achter het jongste jochie, hoef niet te zeggen hoe vaak ik geraakt ben.
20160830_051854
DSC06059
Na de show maakte we wat officiĆ«le foto’s deze dvd krijgen we op het eind en dan plaats ik er wel een paar die leuk zijn.


Om kwart over acht was het weer dinertime, we hebben iedere avond snel gegeten wel jammer. Zijn wel ruim op tijd voor de avondshows. Vanavond was het Match your Mate, een show met drie stellen die vragen over elkaar moeten beantwoorden en vaak zijn de oudjes het grappigst. Na de show boven nog wat drinken gehaald en zijn gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten