donderdag 28 januari 2016

Zeedag 2

Na een goede nachtrust was het weer tijd om op te staan en ons gereed te maken voor het ontbijt. We gingen bij Moderno ontbijten is wel een buffet maar wel heel chique, en veel rustiger dan in Garden Cafe het buffet op deck 15.

We hebben daarna een tijdje staan te luisteren naar 3 officieren die vertelde over hoe run je een hotel op zee. Daar in werd ook verteld dat ze een project hebben met een Nederlandse school voor stage op zee. Vandaar dat er nu ook best veel Nederlanders aan boord zijn. Hierna was het Carving Demo ze maken best mooie dingen van fruit en groente.

DSC04829

Om 13.00 uur was het Scavenger Hunt of te wel een soort speurtocht op zoek naar verschillende artikelen. We hadden er 19 van de 20 we kunnen toch best fanatiek zijn als het moet. Hierna hebben we Deal or No Deal gedaan en zijn toen gaan lunchen werd een hamburger naar zonder brood.

DSC04827

DSC04836

Dit was ook best grappig het was sale alles voor 10 dollar en bij 5 stuks hoefde je er maar 4 te betalen. Nou die japanners graaide als gekke en als je in de weg stond kreeg je een elle boog in je rib. En het was echt Action kwaliteit.

DSC04837

DSC04838

DSC04839

DSC04841

DSC04842

We liepen wat rond over het dek en bij het winkeltje stond een heel vlotte Nederlandse meid. Gezellig gebabbeld en wat gekletst over de andere Nederlanders aan boord. We gingen in het Atrium zitten kijken naar een quiz en naast ons zat een jonge dame te kwijlen op de Italiaanse jongen van het animatieteam. Grappig om iemand verliefd te zien zijn terwijl hij niks in de gaten heeft herkenbaar. Om half 7 gingen we richting het Theater de voorstelling was Priscilla Qeeun of the desert. Op een forum werd er nogal wat geklaagd over het onderwerp en dat NCL hun niet hoefde op te dringen met die dingen. Ik denk dan je bent vrij om te gaan of niet, het gaat over dragqueens. Het is een beetje grof soms maar leuk gedaan en wij vonden het niet schokkend. Ik wil hem zelfs nog een keertje zien als het kan, vond het echt een super show.

Nog wat rond gelopen en op naar bed, morgen Las Palmas.

2 opmerkingen: