vrijdag 26 augustus 2016

Vliegen naar Los Angeles

We waren rond 8 uur op de luchthaven, we hadden ons thuis al ingecheckt via de United app werkt fijn (dankzij tip van iemand die ook deze cruise gaat doen). We konden onze bagage met inleveren en helaas was er geen stoel met extra beenruimte. We gingen door de douane heen en dat duurde even omdat twee dames zo slim waren om hun tas onbeheerd achter te laten. Ze waren echt verontwaardigt dat ze niet gewoon door mochten lopen, hoe dom kan je zijn.


De eerste vlucht was van Amsterdam naar Washington deze verliep tot het laatste uur prima. Daarna had ik zo’n pijn in mijn lijf. Gelukkig mocht ik tot heel kort voor de landing bij de steward staan kletsen over cruisen. Eten zie foto’s.


Op Washington moesten we iets meer dan 2 uur wachten, hier kregen we wel een stoel met meer beenruimte. Was wel lekker omdat je dan toch al heel moe bent en dan is dat toch wel fijn. De vlucht duurde maar iets meer dan vier uur, maar was wel blij dat we er waren is toch een hele lange dag. Door de douane ging heel snel hebben dit gedaan met zelf incheck machines. Daarna moet je toch nog een stempeltje gaan halen bij de ambtenaar.


We wachten op onze koffer en liepen hiermee naar buiten en pakte de shuttle naar Alamo. Er werd gevraagd of we wilde upgrade maar bedankte netjes. Was maar goed dat we nee hadden gezegd want bij aankomst bij de auto´s hadden ze geen compact meer dus mochten we een midzides of hoger kiezen.


We hadden het hotel snel gevonden geen bijzondere locatie maar wel praktisch. We gingen even bij de benzinepomp wat drinken halen. Daarna zijn we gaan slapen waren kapot van het reizen. Maar helaas onze bovenburen dachten daar anders over, bijna de hele nacht heeft er iemand op en neer gelopen. Zodat ik niet kon slapen.DSC05649


DSC05652


DSC05653


DSC05655


DSC05656


DSC05657


DSC05658


DSC05662


DSC05663
Ontbijt was prima de waffels en pannenkoekjes werden zelfs voor je klaar gemaakt. Hierna checkte we uit en gingen op pad.
DSC05664

Geen opmerkingen:

Een reactie posten