vrijdag 26 augustus 2016

Van Los Angeles naar Anaheim

We checkte uit bij het hotel nadat we hadden ontbeten en reden naar Santa Monica Pier, liepen hier even rond en zijn toen op pad gegaan naar Rodeo Drive. Hier hebben we onze auto gratis geparkeerd dat is wel super want op andere plekken is het heel duur. We liepen wat rond en dan zie je dat de dingen die je in films ziet fake zijn. Ze gebruiken de buitenkant van gebouwen maar de binnenkant is heel anders.

Hierna zijn we door Beverly Hills gereden en reden we naar downtown La, hier wilde we de glazen glijbaan zien dat langs het gebouw van de US Bank hangt. Je kon het zien maar moeilijk we wilde geen 25 dollar betalen om naar boven te kunnen. We gingen lunchen bij een Franse bakker was heel lekker maar ook heel duur maar het is vakantie.Even verder op waren ze opnames aan het maken in een bekend hotel, maar we hebben verder niemand bekends gezien. We kwamen ook nog langs een studio maar deze keer geen tour gedaan.


Het verkeer in Los Angeles is echt een hel brede wegen en je kan er maar 30 rijden. Als je met twee├źn in de auto zit mag je de carpoolstrook gebruiken dat is wel super. Verder vind mijn man dat ze daar niet kunnen rijden en geen inzicht hebben.

Ook nog bij Wallmart geweest en Target maar deze vond ik veel kleiner dan in Florida, moest iets hebben maar helaas niet kunnen vinden. En mensen die mij kennen weten dat ik dan baal en dat moeilijk kan los laten en het was niet voor mezelf.We gingen nog naar de Citadel outlets maar helaas was het een gewone Disneystore en geen echte outlet. Hierna besloten we om naar Anaheim te rijden. Ook dit schoot niet echt op in het begin maar het laatste stuk ging vlot we checkte in en het was prima voor een nachtje. Kregen nog een tip hoe we naar Disney Down Town moesten lopen, had hij dit maar niet gezegd wat in het winkeltje van het hotel. Hadden ze en pyjama van Knabbel en babbel dus ik was verkocht.

 


 


We liepen wat rond bij Disney en kocht van alles van mijn vriendjes, super blij natuurlijk. Had bijna weer een tas gekocht maar niet gedaan. We hebben een tijdje op een muurtje zitten kijken naar mensen wat een leuke bezigheid. Je ziet echt van alles langs komen maar vooral zeer slecht geklede mensen.
We liepen terug naar het hotel Discovery Inn ligt echt super en niet te duur, je slaapt er alleen maar. Omdat Patrick weer last heeft van zijn voet gingen we bij het hotel in de buurt eten werd Denny's. We aten lekker en vooral ook rustig deze man had natuurlijk in de gaten dat wij geen Amerikanen waren en dan tijd hebben om te eten. Na het eten probeerde ik de blog te schrijven maar mijn ogen vielen dicht. Ik wordt echt oud dat overkwam mij vroeger nooit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten