maandag 8 februari 2016

Eind Cruise, half dagje Barcelona

We werden rond kwart voor acht wakker en we moesten voor half 9 de kamer verlaten. We gingen ontbijten in het Garden Cafe Buffet, zodat we zelf kunnen kiezen wat we willen eten. We waren zo van het schip af en onze koffers hadden we meteen te pakken. We leverde onze koffers in bij bag and go, voor 15 euro per koffer zorgen hun dat je koffer op de luchthaven komt zodat je zelf de stad nog in kan. Tip als je dit thuis al reserveert dan kost het maar 10 euro per koffer.


We liepen naar de port bus die je voor 2 euro naar de stad brengt, we liepen wat rond en gingen mensen zitten kijken op de ramblas. We gingen nog even een kijkje nemen bij de Disneystore, ik heb nooit geweten dat achter de ramblas een winkelstraat ligt. We besloten naar de luchthaven te gaan we stapte op de aerobus moesten bij T1 onze koffers ophalen. Daarna met de bus naar T2 dit is nog best een eind rijden. Vervolgens moesten we nog anderhalve uur zitten wachten voordat we konden inchecken. Toen we eenmaal door de douane waren hebben we snel een hapje gegeten bij de burger king. En toen werden we al omgeroepen dat we ons meteen moesten melden bij de gate. Het was nog dik voor de tijd maar blijkbaar hadden ze haast.


In Amsterdam hadden we ook snel onze koffers en op naar de bus van het hotel om onze auto ophalen. Uiteindelijk waren we rond 22.45 uur weer thuis, blij onze poes Tijgertje weer te zien

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke en mooie vakantie hebbenjullie gehad! Lekker om in de winter de zon op te zoeken. Bedankt voor het mogen meegenieten ;-)

  Groetjes,
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas zit de vakantie er alweer op!!
  Maar wat hebben jullie heerlijk genoten.
  Ziet er echt super uit zon cruise..
  En al dat lekkere eten mm

  BeantwoordenVerwijderen