dinsdag 4 maart 2014

Zeedag 2

 

We sliepen uit want voor 12 uur wilde toch niks gaan doen. Om kwart over 12 was er bij het zwembad The World Sexiest Man Competition. Was wel lachen hoe negen mannen hun best doen om deze titel te behalen. Hierna gingen we lunchen in het restaurant waar je alleen ín de avond eet, behalve op zeedag kan je daar ook lunchen. Was echt heerlijk je kon een salade laten samenstellen, daarna hadden we carpaccio en daarna hamburger en een toetje.

De rest van de tijd hebben we wat rondgelopen en gewinkeld en mensen bekeken. En we hebben een hele tijd op een trap foto’s zitten maken van onszelf met de zelfontspanner. Waar we veel om hebben moeten lachen omdat er steeds iets gebeurde met mensen die langs liepen.Om vier uur zijn we nog een keer naar de bingo gegaan, niks gewonnen. We zouden pas om 10 uur vanavond gaan eten, dus was het tijd voor een snack om half zes in het Park Cafe.

Helaas moest ik de koffers gaan pakken en heb deze om kwart voor acht buiten gezet. Patrick heeft in de tussentijd in het casino gezeten. Om negen uur was er in het centrum een show, we gingen om half negen lekker in het centrum zitten. De show was super leuk met zang en acrobaten, daarna was de vlaggenparade hier werden alle landen voorgesteld die aan boord werkte. De mensen werden gek en het personeel vond het ook leuk en sommige mochten een dansje doen. Was een leuke afsluiting.

Om kwart voor tien waren we bij Chops Grill we kregen dezelfde gekke ober en we aten ongeveer hetzelfde als de keer er voor. Maar het was weer super. We namen afscheid van Hernan en hij vroeg of we de dag erna weer zouden komen. Hij gaf ons een tip hoe we aan boord komen blijven. We liepen nog even naar het centrum en daar stond Carlos de cruise director nog te zingen en dit was echt wel goed. We haalde nog ons laatste drankje en gingen slapen want de volgende dag was het vroeg dag.

IMG_5298

IMG_5299

Geen opmerkingen:

Een reactie posten