zondag 1 januari 2017

Laatste dag Dubai en naar huis

We gingen vandaag weer naar huis en besloten tot drie uur naar het strand te gaan bij een zuster hotel van ons hotel. Dit mag een keer als je daar slaapt, blijkt luxe te zijn en is op Palm Island.


Eerst ontbijten en uitchecken en dan het busje naar de strand, na drie kwartier waren we bij het hotel. Het weer was niet super maar wel lekker warm. Bij het hotel zag je wel het verschil met dat van ons hotel en dat was al super maar dit was nog wel wat stapjes luxer.
DSC07729
DSC07734
Dit was ons eigen hotel hieronder het andere hotel
DSC07736
DSC07737
DSC07738
DSC07739
DSC07740
DSC07742
DSC07743
DSC07744
DSC07745
DSC07746
DSC07751
DSC07754
DSC07755
DSC07757
Taartjes met bladgoud
DSC07758
DSC07762
DSC07763
Voor ons zou dat misschien wel iets te veel zijn van het goede, maar leuk om het te zien. Kerstversiering vond ik in beide mooi de ene heel modern en de andere weer heel anders. Het zwembad was super groot maar wij zijn naar het strand gegaan, de handdoeken werden mooi voor je neer gelegd. Je kreeg water in een tasje met ijs en later op de dag kreeg je nog een waterijsje.


Om kwart over 2 namen we het busje terug naar ons hotel waar we onze koffers ophaalde en de taxi namen naar het vliegveld. Dit was een kort stukje rijden, naast ons hotel zat ook het kantoor van de Emirates. We checkte in en leverde onze koffer in en gingen wat eten voordat we boarden.


Gelukkig hoefde we geen tussenlanding te maken en konden meteen door naar Amsterdam. We landen om tien uur en hadden gelukkig snel de koffer en konden naar de hotelshuttle, daar stonden meer mensen te wachten. Dit werd een geduw niet normaal maar goed wij zaten er ook in en na tien minuten waren we bij het hotel. Onze auto stond netjes te wachten op ons even moeten ontdooien en toen konden we naar huis. Helaas vroor het wel en was het behoorlijk mistig was blij dat ik thuis was en ons Tijgertje weer zag.


Maar we hebben een leuke reis gehad met mooi weer, mooie hotels en goed eten. Ons huwelijk zo te vieren maakte het wel special en ook de kerst was nu specialer. Het enige minpuntje was onze creditkaart maar gelukkig is er zoiets als een pinautomaat

2 opmerkingen:

  1. Ahhh wat jammer dat het verslag er al weer op zit. Jullie hebben een heerlijke laatste dag gehad en wat een pracht en praal in die hotels zeg! Fijn dat de terugreis zo goed verlopen is en jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad. Ook altijd weer fijn om thuis te komen en Tijgertje weer te zien ❤️ Bedankt voor het mogen meegenieten! Groetjes Sonja

    BeantwoordenVerwijderen