zondag 29 juni 2014

Voorbereidingen cruise van Barcelona naar San Juan.

Deze cruise hebben we meer dan een jaar geleden geboekt en ondertussen zijn er al een hoop dingen geboekt en betaald. We moeten nog wat excursies plannen en boeken.

We vliegen vanaf Eindhoven naar Barcelona met Transavia. Dit is voor ons gemakkelijker dan naar Amsterdam te gaan, de broer van Patrick brengt ons naar de luchthaven.

 
We hebben voor een nacht een hotel geboekt in Barcelona bij de luchthaven in de buurt, hier hebben we in 2010 ook overnacht voor dat we op een cruise gingen. Hotel heeft shuttleservice van de luchthaven naar het hotel en biedt ook een shuttle aan naar het centrum van Barcelona. Hotel is Frontair Congress Aerpuerto.
 
We brengen de koffers na het hotel en dan pakken we de shuttle naar de stad. Tegen zes uur gaan we naar de meeting bij het Hard Rock Cafe. Hier komt al een groep cruisers bij elkaar. Hie ga ik ook de bestelde pins and lanyards uitdelen.
Hopelijk doet de fontein het deze zomer want na de vierde keer in Barcelona te zijn geweest wil ik hem nu wel eens zien in werking.


De volgende dag gaan we richting de cruiseterminal, om elf uur mogen we inchecken en ik verwacht rond twaal uur aan boord te mogen. We hebben een outside stateroom (buitenhut) we wilde graag deze 14 dagen kunnen zien of het licht of donker buiten is. We weten op dit moment nog niet wat onze kamernummer wordt. De Disney Magic is vorig jaar helemaal opgeknapt, een oud schip met voor ons toch weer nieuwe dingen om te ontdekken,

Reisschema:

Dag  1: Vlucht naar Barcelona
Dag  2: Begin Cruise op Disney Magic
Dag  3: Zeedag
Dag  4: Malaga, Spanje
Dag  5: Zeedag
Dag  6: Zeedag
Dag  7: Tenerife, Canarische Eiland
Dag  8: Zeedag
Dag  9: Zeedag
Dag10: Zeedag
Dag11: Zeedag
Dag12: Zeedag
Dag13: Anitgua
Dag14: St Maarten
Dag15: St Kitts
Dag16: San Juan, einde cruise, vlucht naar huis
Dag17: Thuis

In Malaga en Tenerife hebben we nog niet echt wat gepland wel wat op het oog. Op de zeedagen doen we een stateroom tour, dan ga je van iedere caterogie een kamer bekijken. En dit keer zit er een pokerwedstrijd aangekoppeld. We gaan ook nog brunchen en dineren in het betaal restaurant Palo op het schip. In Anitgua gaan we een 4x4 tour doen, op St Maarten gaan we mountain bike tour doen en in St Kitt gaan we op een trein het eiland bezichtingen en naar een fort toe. Eenmaal in Suan Juan hebben we nog tot 18.00 uur om ons te vermaken. We hebben besloten om een tour te boeken naar de Rainforest en met deze tour kunnen onze koffers mee zodat we niet eerst naar het vliegveld hoeven om onze koffers te dumpen. Na de tour mogen we nog even de stad in en dan komen ze ons ophalen en brengen ze ons naar de luchthaven. En dan is de vakantie bijna voorbij, maar eerst nog 10 uur vliegen naar Frankfurt. We vliegen met Condor en vanaf Frankfurt met de trein naar huis. 

Sint Maarten
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten